Termékeink

 

Tüzihorganyzott acélra felfuttatott több éves előnevelt borostyán zöldfal, amely azonnal takarást biztosít már a telepítés napján, így Önnek nem kell éveket várnia, időt takaríthat meg. A borostyán Európában őshonos örökzöld növény, rendkívül szívós fajta, nem igényel sok vizet, és különösebb gondozást sem. Télen is zöld színben pompázik, a talajban sem válogat, jól viseli a nagyvárosi környezetet is.

 

Zöldfalaink két méretben kaphatóak:

Alacsony zöldfal: 120 cm széles X 100 cm magas
Magas zöldfal: 120 cm széles X 180 cm magas

 

Borostyánfal árak:

Az alacsony és magas borostyánfal árainkért hívjon a 06-30-933-06-07-es telefonszámon!

 

A borostyánfal javítja a levegőt, jótékonyan hat az egészségünkre

Borostyánfal javítja a levegőt

 

Biztosítja a folyamatos oxigénellátást, hiszen egy borostyán zöldfal panel naponta közel 50 liter friss oxigént termel, javítva ezzel közérzetünket, és segít egészségünk megóvásában. Azáltal, hogy biztosítja a folyamatos oxigénellátást, számos komoly egészségügyi problémát megelőzhetünk, ha borostyánfalat telepítünk kertünkbe, házfalunkra.

 

A borostyánfal csökkenti a zajszennyezést

Csökkenti a zajszennyezést

Mivel a panelek már a telepítés napján sűrűn be vannak futtatva borostyánnal, így a levélzet megszűri a környezeti zajok egy részét, meggátolva ezáltal a hanghullámok terjedését. Természetes módon csökkenthetjük a külső zajokat anélkül, hogy drága beton falat, vagy fa kerítést építenénk.

 

A borostyánfal díszít

 

A borostyánfal díszít

A télen is zöld borostyán kiváló díszítő eleme lehet a kertünknek, akár a szemünknek nem kívánatos területek takarására is használhatjuk. A takarás egész évben biztosított, mivel a borostyán örökzöld növény.

 

A borostyánfal védelmet biztosít

A borostyánfal védelmet biztosít

 

Mivel a borostyán tüzihorganyzott acélra van ráfuttatva, így akár kerítésként is alkalmazhatjuk. Megvéd a betolakodók, és a bámészkodók elől is.

Zöldfal, és kerítés egyszerre.

 

Borostyánfal keríteés

 

 

 

 

Ládában nevelt borostyánfal

 

Ládában nevelt borostyánfal

 

 

A ládában nevelt borostyánfalat elsősorban teraszokra, erkélyekre, tetőkertekbe ajánljuk, ahol a szabad földbe való beültetés nem megoldható. A ládák könnyen variálhatóak, mindössze két erős ember szükséges a mozgatásukhoz. Ajánljuk továbbá az egyszerű variálhatósága miatt rendezvényekre, esküvőkre, dekorációs célra. A fa ládák natúr szinüek, gomba ellen vannak kezelve, így bármilyen színre lefesthetőek, annak érdekében, hogy a leginkább passzoljon a környezetéhez

 

 

 

 

 

Miért válasszam a Borostyán falat?

- Kevés vizet igényel, gazdaságos.
- Ellenáll a kártevőknek, nem kell permetezni.
- Árnyékban és napon is jól megvan.
- Azonnal takar, nem kell éveket várnom.
- Zajcsökkentő hatása közismert.
- Esztétikus, de kerítésként is használható.
- Alig igényel gondozást, időt takarítunk meg.
- Télen-nyáron gyönyörködhetünk benne.

 

Keressen fel minket, mennyiségi kedvezményt adunk!